Meteen naar de inhoud

Over Ons

De Geschiedenis

Kringloopbedrijf Vintrada is als een echt familiebedrijf ontstaan. Wat begon als hobby van vader, moeder en zoons, is het nu geworden tot wat het is; een volwaardig kringloopbedrijf. De passie voor antiek, vintage, design en curiosa is zeker ook terug te vinden in ons aanbod. We vinden het dan eigenlijk soms ook wel een beetje jammer als er weer een pareltje weggaat!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij runnen onze bedrijfsvoering op een doelbewuste manier waarbij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) zeer hoog in het vaandel staat. Met het oog op de huidige consumptiemaatschappij proberen wij de afvalstromen te reduceren door onder andere hergebruik en recycling van goederen. Ook zijn wij betrokken bij diverse goede doelen waarbij goederen uit onze kringloop worden geschonken aan mensen die het wat minder breed hebben. Daar waar wij iets terug kunnen doen voor de maatschappij, helpen wij hier graag aan mee.

Daarnaast zijn wij bezig om ons bedrijf dusdanig in te richten dat wij ook mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek kunnen bieden. Hierbij kunnen wij ook altijd vrijwilligers gebruiken voor o.a: Nieuwe aanvoer uitzoeken, meubels controleren, schoonmaken en opknappen, onze opslag schoonhouden etc. Mocht je je aangesproken voelen en wil je eens kijken wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op.

Verhuizen, Ontruimen en Opleveren: Veronthuizen.nl

Eigenlijk is wat wij doen niet te vatten in het woord “kringloopbedrijf”. Naast ons aanbod van tweedehands goederen, verzorgen wij namelijk ook een complete service als het gaat om het verhuizen, ontruimen en opleveren van woningen en bedrijfspanden. Ook kunt u bij ons uw inboedel tijdelijk opslaan. Klik hier om de mogelijkheden te bekijken.